Meny

Lokaler

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta det bästa läget för din verksamhet, oavsett om det gäller större lokaler eller en kontorsplats. 

Är du i behov av lokaler? Då kan du prata med oss på Halmstads Näringsliv. Vi vet vilka kontakter du kan behöva och guidar dig fram till rätt instanser och rätt personer.

Vi erbjuder bland annat två tjänster som underlättar för dig när du ska söka lokal för din verksamhet. Den ena är lokalsök via Objektvision nedan och det andra är lokalförfrågan som skickas ut till vårt nätverk av fastighetsägare där du själv beskriver de önskemål du har på en verksamhetslokal.

Sök lediga lokaler

Söker du lokaler i ett särskilt område i Halmstad? Här kan du se lokaler som är lediga, mark som finns tillgänglig och Halmstads företagsområden. Du har även möjlighet att se fastigheter som är till salu.

Det finns två visningslägen, listan som syns nedan samt en kartvy. De olika färgernas betydelse, turkos: lokal, grön: mark, orange: fastighet till salu.

 

Karolina

Kontaktpersoner

Håkan och Calle lotsar dig när det gäller markfrågor. Bakom företagslotsen finns Halmstads Näringsliv och hela vårt nätverk.

Håkan Strömqvist
Direkt: +46 (0)35 - 13 74 09
Mobil: +46 (0)72 - 98 36 885
E-post: hakan.stromqvist@halmstad.se

 

Karolina

Calle Lindblom
Direkt: +46 (0)35 - 13 70 60
Mobil: +46 (0)72 - 588 28 93
E-post: calle.lindblom@halmstad.se

Se alla kontaktpersoner

Vill du marknadsföra ledig mark eller lokal?

Har du ledig mark eller lokal - registrera dig här

Lokalförfrågan

Hittar du inte de lokaler du söker? Vi har ett brett nätverk av fastighetsägare och mäklare som arbetar för att hitta en bra lösning för dig.

Fyll i en lokalförfrågan

Företagscenter

Fastighetsägare & Mäklare