Meny

05 jul 2012

Företagsreportage

Vi presenterar månadens gästspelare

Till det här nyhetsbrevet har vi bjudit in Susanne Andersson från Accesia.

Kan jag så kan du – tro på din idé!

Låser dörren och lämnar Slottsmöllan efter att ha avslutat årets sista praktiska kurs i djurtandvård. Helt slut efter sex dagars intensivt instruerande men ändå med en glädje i kroppen till att ha bidragit till att flera hundar och katter kommer att få en bättre tandvård efter detta.

Vi har haft 23 veterinärer på besök. De har utbildats i hur man kan laga och rädda en avslagen tand från att dras ut. Vi har packat produkter som man vill ta med sig hem för att kunna börja praktisera.Vi har jobbat med olika rotfyllningsmaterial och kompositer. Deltagarna har kommit från Norge, Danmark, Finland, Belgien, Holland, Polen, Tyskland och Sverige.

Accesia startade 2004 och har specialiserat sig på att ge veterinärkliniker en färdig helhetslösning där strategin är att bygga tandrum med rätt utrustning, instrument och kunskap för att skapa lönsamhet och nöjda patienter.
Att våra sällskapsdjur skall få en bättre munhälsa är vårt mål  och med detta koncept blir alla vinnare.

Det är med denna bakgrund fantastiskt roligt att ha fått ta emot priset som ”Årets entreprenör 2011” i Halmstad.  
Ser man i backspegeln började jag att åka runt med en begagnad tandutrustning och gjorde tandbehandlingar på olika djurkliniker och djursjukhus för mindre än tio år sedan. Företaget har idag växt och har åtta anställda med mål att växa ut med konceptet i hela Europa.

Det jag vill förmedla till andra entreprenörer  är ”Kan jag så kan du” har du en idé som du tror på, ge inte upp! Det är endast du själv som kan avgöra om du lyckas eller inte.

Susanne Andersson
Tandsköterska/Leg. Djursjuksköt.  VD och ägare av Accesia


Länkar och relaterat material

Företagets webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.