Meny
Vi arbetar med och för näringslivet

Lär känna oss och vad vi gör och kan göra för dig.

Om Halmstads Näringsliv

Vi arbetar med och för näringslivet i Halmstads kommun. Vi hjälper dig som vill starta företag, utveckla ditt befintliga eller etablera dig i kommunen. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning, och service.

1995 bildades bolaget Halmstads Näringslivs AB. Målet var att stimulera företagandet och tillväxten i kommunen. Den 1 september 2018 fusioneras vi med Destination Halmstad och vår avdelning kallas från och med då Halmstads Näringsliv.

Vårt jobb är även fortsättningsvis att finnas till för näringslivet; alla som vill starta företag, utveckla sitt befintliga eller etablera sig i Halmstads kommun. Ingen företagarfråga är för liten eller stor.

Rådgivning & service

Du kan få kostnadsfri rådgivning, service, hjälp med kontakter och nätverk och mycket mer. Vi är aldrig längre bort än en e-post eller ett telefonsamtal.

Vi hjälper dig med:

  • nystart
  • nyetablering
  • expansion
  • omlokalisering
  • företagsutveckling
  • tillväxtfrågor

Marknadsföring av Halmstad

Vi vill självklart att fler företag ska hitta till Halmstads kommun och etablera sig här. Därför medverkar vi på olika mässor och samarrangemang. Att marknadsföra Halmstad handlar både om företagsklimat och om livskvalitet. I Halmstad ska det vara gott att jobba och leva.

Halmstads kommun

Vi är ett av Halmstads kommuns bolag under Halmstad Rådhus AB. Övriga bolag är:

Destination Halmstad
Halmstad City Airport
Halmstads Stadsnät
HallandsHamnar AB
HEM - Halmstad Energi & Miljö
HFAB - Halmstads Fastighets AB