Meny

04 mar 2019

Företagsnyhet

Silicon Halli - here we come!

Sitter du på en grym idé och behöver hjälp att testa den? Ansök till Silicon Halli - det kan bli din port till framgång. Har du tur och blir antagen väntar coaching, workshops, budget och möjligheten att nå ut till 40 000 festivalbesökare. Så vad väntar du på? In och anmäl dig!

Alla framgångsrika entreprenörer vet att produkter och tjänster måste utvecklas ihop med kunden. De vet också hur svårt det kan vara att få kontakt med tillräckligt många människor för att samla data, testa eller få feedback på idén. Detta ska Silicon Halli ändra på!

Efter förra årets succé med innovationsarenan Silicon Halli under festivalen Halliforna är det nu dags för nästa omgång.

HighFive är tillsammans med festivalen Hallifornia är med i ett EU-projekt som heter InnoQuarter. Tillsammans med flera andra festivaler i Europa kommer vi att låta startups, entreprenörer, innovatörer och etablerade företag med nya produkter, tjänster och affärsmodeller testa dem på våra festivaler.

Vad händer om du blir antagen?

HighFive kommer i fem utmanande och innovativa workshops vrida och vända på din idé. Tillsammans med de andra vinnande deltagarna och våra vassa affärsutvecklare ser vi till att din idé är maxad inför mötet med de
40 000 besökarna.

  • 5 innovativa workshops med fokus på din idé
  • Personlig affärsutvecklare i 4 månader
  • Proffessionell hjälp med att bygga varumärke
  • Budget för att impementera din idé på Sillicon Halli
  • Möjlighet att nå ut till 40 000 festivalbesökare
  • Chans att vinna resa, boende och test i annat land.

Sista ansökningsdag är den 1 april

Missa inte detta unika tillfälle och skicka in din ansökning redan nu! Mer information och ansökning på www.hallifornia.se/siliconhallilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.