Meny

05 feb 2019

Pressmeddelande

Effectsoft Resort Systems har rekryterat ny VD

Effectsoft Group, med säte i Halmstad, har rekryterat en extern vd till sitt dotterbolag Effectsoft Resort Systems. Thomas Piltorps långa erfarenhet av ledarskap från den svenska fjällvärlden och hotellbranschen är ännu ett steg i den fortsatta utvecklingen. Och inriktningen att förstärka positionen som ledande leverantör av säljsystem för skidanläggningar i Sverige.

 

- Vi är mycket glada över att ha rekryterat Thomas som ny VD och ser stora möjligheter i fortsatt utveckling av både bolaget och produkten, säger Johan Falkenberg, styrelseordförande för Effectsoft Resort Systems.

Thomas började sin resa i Sälenfjällen på skidanläggningen Stöten i Sälen AB. Efter sju år som Receptions- och bokningschef valde han att lämna fjällen och återvände hem mot Göteborg. Thomas kommer senast från tjänsten som In-House Sales Manager på Gothia Towers där han har ansvarat för försäljningen med inriktning mot det individuella resandet.

- Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få utveckla och förstärka vår position som ledande leverantör av säljsystem med inriktning mot alpina anläggningar. Här finns ett stort engagemang att skapa ett system som ska fungera som hjärtat i anläggningarnas driv mot att skapa upplevelser för sina gäster. Vi skall fortsätta att utveckla det vi redan är bra på samtidigt som vi hjälper anläggningarna att se nya möjligheter, säger Thomas.

 

r360 är produkten som säljs och utvecklas av företaget Effectsoft Resort Systems, som är ett dotterbolag till Effectsoft Group tillsammans med Effectsoft Halmstad och Effectsoft Göteborg.
r360 är ett komplett system för alpina anläggningar, med bokning och försäljning av logi, skidhyra, skidskola, skipass och gästhantering i ett och samma system. r360 är det enda systemet på marknaden som erbjuder en komplett helhetslösning.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.