Meny

25 jan 2019

Företagsnyhet

Sysslar ditt företag med import och/eller export? Då har vi ett tips!

Ibland kan man behöva ta hjälp för att utveckla företaget i önskad riktning. Västsvenska Handelskammaren erbjuder ett Exportprogram tillsammans med Business Sweden och Almi. En första informationsträff hålls den 4 februari här i Halmstad.

Lisa Perby som driver Monthly Cup/Menskopp har gått Handelskammarens exportprogram. Så här säger hon om det: "− Jag uppskattade de olika nätverksträffarna. I dessa var vi en grupp som träffades regelbundet och under sekretess, vilket gjorde att vi kunde vara helt öppna. Jag fick möjlighet att diskutera på detaljnivå och ställa frågor kring mina egna utmaningar."

Hela artikeln om Lisa och exportprogrammet hittar du här.

Den 4 februari bjuder Västsvenska Handelskammaren in till en kostnadsfri informationsträff om Exportprogrammet. Vid denna träff ges information om hur Exportprogrammet Halland 2019 kommer utformas och vilka möjligheter det kommer ge dig och ditt företag att utvecklas internationellt. Du kommer få möjlighet att ställa frågor och anmäla ditt intresse till deltagande i Exportprogrammet. Deltagande aktörer vid detta möte är Västsvenska Handelskammaren, Business Sweden och Almi Halland.

Exportprogrammet i Halland är en satsning för små och medelstora företag som vill utveckla export. Det genomförs genom professionellt samtalsledda nätverksgrupper med andra exportföretag, utbildningar, rådgivning, inspiration och marknadsaktiviteter. Programstart är 5 mars 2019 och programmet pågår under ett år.

Sista anmälningsdag: 31 januari 2019. Anmäl dig till informationsträffen om Exportprogrammet här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.