Meny

07 jan 2019

Pressmeddelande

Marklund Solutions får ny VD och bygger upp lokalkontoret i Halmstad

Den 1 januari 2019 tog Helen Dömstedt över som VD för Marklund Solutions. Hon har tidigare varit konsult i företagen och har nu ansvaret att ta Marklund Solutions vidare, närmast mot målet 35 konsulter 2022. Just nu jobbar man med att bygga upp ett lokalkontor i Halmstad.

Med Helens känsla för våra kunder, konsulter och projekt så vet vi att Marklund Solutions får en bra utveckling. I praktiken har Helen redan skött merparten av sysslorna sen Patrik drog igång projektet med Drifttekniker-Online. Detta meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Patrik tar från första januari rollen som arbetande styrelseordförande med huvudansvar för att bygga upp lokalkontor, just nu Halmstad och efter det följer fler lokalkontor. Han ska även ta våra webbutbildningar, Drifttekniker-Online, ut på marknaden och kommer även fortsättningsvis ha ansvaret för marknad och sälj.

Vi vet att våra konsulter och kunder kommer uppleva detta positivt, en mer organiserad VD i Helen och Patrik ute på marknaden.

– För mig är det oerhört roligt att få ta över det Patrik byggt upp och ta det vidare till nästa nivå. Vi har ett fantastiskt lag av kompetenta personer på Marklund Solutions och jag ska arbeta för att de trivs busbra på jobbet.

Bilden: Helen Dömstedt och Patrik Marklund, Marklund Solutions

Om Marklund
Marklund Solutions AB är ett konsultföretag startat våren 2014 med missionen att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi.

Vi är specialister på allt från komplexa energisystem, förbränning, handelssystem och miljölagstiftning till datahantering, rapportering och utvärdering. Våra kunder är främst anläggningar som framställer energi genom förbränning.

Vi sitter i centrala Västerås och Halmstad men våra kunder finns i hela Sverige. För oss är det viktigt att kundens behov sätts i fokus för att kunna anpassa våra lösningar på ett optimalt sätt.

På Marklund Solutions är vi en bra mix av medarbetare i olika åldrar, med olika erfarenheter vilket gör att vi har bred kompetens inom många områden.

Våra tjänster omfattar allt från förprojektering, upphandling, projektering och idrifttagning av era kommande projekt till löpande uppföljning, optimering och rapportering i era nuvarande verksamheter. Vi hjälper till inom ett brett spektra med fokus på förbättring av våra kunders anläggningar och ekonomi.

Vi tillhandahåller även en programvara Fenix för bränsle-, rökgas- verkningsgradsberäkning.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.