Meny

26 nov 2018

Pressmeddelande

Kontorsleverantören i Halland AB har etablerat sig med yrkesbutik i Halmstad

Under året har det skett en mängd etableringar i Halmstads kommun. En av dessa är Kontorsleverantören som har strategin att satsa på hela Halland som hemmamarknad.

Kontorsleverantören i Halland AB övertog i slutet av februari Procurators butik i Halmstad. Ett år tidigare etablerade sig det välkända familjeföretaget från Falkenberg och Varberg med butik i Laholm. Och tillväxtresan fortsatte med Halmstad. Därmed täcker man in stora delar av Halland med kundnära service och sitt breda sortiment.

- När vi fick möjligheten att ta över Procurators väl inarbetade butik på Snöstorpsvägen i Halmstad kunde vi inte motstå att satsa, säger Rolf Bengtsson vd på Kontorsleverantören.

- Vi har sedan många år levererat till kunder i och runt Halmstad och vill med denna satsning vara det självklara, lokala alternativet för alla företagskunder som vill ha det där lilla extra i form av service och snabba leveranser. Nu finns vi från Varberg ner till Laholm med fyra butiker och duktiga säljrepresentanter och tror verkligen på Halland som vår hemmamarknad. Vi märker att många verkligen vill handla lokalt av lokala leverantörer.

Kontorsleverantören i Halland AB är ett familjeägt företag som startade 1976 och som nu drivs i andra generationen med tre delägare. Man omsätter närmare 70 miljoner kronor per år och har 24 anställda. Centrallager och huvudkontor finns i Falkenberg. Man ingår i Sveriges största kedja i branschen, RKV-gruppen, som finns över hela landet med över 50 butiker och en försäljning på över 1,3 miljarder kronor.
Förutom att man arbetar med personlig service i form av säljrepresentanter som besöker kunderna är Kontorsleverantören har även lanserat en e-butik.

Länkar och relaterat material

Kontorsleverantörens webbplats

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.