Meny

28 sep 2018

Pressmeddelande

PE öppnar nytt kontor i Halmstad

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang fortsätter att expandera och nu öppnas det första kontoret i Halmstad. Satsningen leds av Halmstadsonen Johan Eriksson.

Genom den lokala närvaron kommer PE att kunna erbjuda hela koncernens kunnande till kunder i regionen. Till en början kommer fokus att ligga på projekteringstjänster och rådgivning inom el, tele och säkerhet. Den som ansvarar för satsningen är Johan Eriksson, han har arbetat på PE i dryga tio år som gruppchef, uppdragsansvarig och elkonsult.

– Vi har en väldigt spännande tid framför oss och jag ser fram emot att utveckla och stärka vår position i en så expansiv och intressant region. Vi har redan gjort ett flertal viktiga rekryteringar och på några års sikt är planen att bli ett tjugotal medarbetare i Halmstad, där vi vill erbjuda våra kunder lokala och multidisciplinära tjänster. För egen del så måste jag också erkänna att det är extra kul att, efter ett decennium som bosatt i Stockholm, få chansen att komma hem igen, säger Johan Eriksson.

Kontoret ligger på Gamletullsgatan och kommer att vara utgångspunkten för koncernens verksamhet i regionen.

– Satsningen i Halmstad är en naturlig del i vår ambition att växa oss starkare i landets sydligare delar. Med en lokal förankring får vi bättre möjligheter att förutse och uppfylla våra kunders behov, säger Johan Renvall, Divisionschef Installation på Projektengagemang.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.