Meny

10 sep 2018

Företagsnyhet

Misstagens Mästare kommer till Halmstad

Det är Företagarna som för tredje gången tar evenemanget till Halland. Och vi på Halmstads Näringsliv är stolt guldpartner. Boka in 13 november på Halmstad Live.

Cassandra Hallberg projektleder evenemanget, vilket känns extra roligt eftersom vi följt hennes företagarresa ända sedan hennes tid som UF-företagare.

Nyligen träffade vi Cassandra och Marie Axtelius som är regionchef för Företagarna Halland för att prata mer om evenemanget.

Misstagens Mästare ger dig chansen att lära av andras misstag och framgångssagor. För det är ju faktiskt så att ska du lyckas måste du våga att misslyckas. Dina erfarenheter för dig framåt.

Den här dagen kan du knyta nya kontakter och lyssna till Fabian Bengtsson, ägare av NetOnNet Group, ”Appdrottningen” Susanne Birgersdotter samt Pär Johansson, ledare för Glada Hudik-teatern.

Programmet den 13/11 kl 12:00-17:00:

  • 12.00 Nätverkslunch. Skapa nya affärsmöjligheter och lär känna andra företagare.
  • 13.00 Programstart med dagens moderator Företagarnas Eva Cooper
  • ”Misstagsmys”- från misstag till framgång. Möt lokala företagare och entreprenörer i företagarsoffan som delar med sig om sina rädslor, utmaningar och framgångstips.
  • Pär Johansson - grundare till och ledare av Glada Hudikteatern där utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen. Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas.
  • 14:15 Nätverksmingel med fika. Passa på att prata med Företagarnas medarbetare, delta i partneraktiviteter och ställ din fråga till en jurist.
  • 14:45 Programmet fortsätter
  • Fabian Bengtsson - för många en välbekant företagarprofil. Han är ägare och ledamot i NetOnNet AB och Företagarnas nya styrelseordförande.
  • Susanne Birgersdotter - app-drottningen som listat sig som etta i AppStore. Den digitala entreprenören Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget iGotcha, en utmanare till populära Pokémon Go och mer än 20 snabbväxande appar. Allt startades av en slump hemma vid köksbordet, utan någon kunskap om programmering. Susanne bevisar verkligen att ingenting är omöjligt!
  • ”Misstagsmys” forts. Publikens frågor till företagarsoffan.
  • 16:45 Avslutning

17:00 Efterföljande AW för de som vill

Vi som träffades var Calle Lindblom, Halmstads Näringsliv, Cassandra Hallberg, projektledare, Marie Axtelius, Företagarna och Håkan Strömqvist, Halmstads Näringsliv.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.