Meny

26 jun 2018

Företagsnyhet

Nu har du och ditt företag chansen att få leverera cateringtjänster till Halmstads Teater!

Det har precis öppnats en upphandling inom tre områden: fika, catering till möten/event med mindre än 200 personer och catering till möten/event med fler än 200 personer. Ditt företag kan lämna anbud till ett eller flera. Det vore extra roligt om många företag från Halmstads kommun deltog i upphandlingen.

Halmstads Teater är ett modernt hus för både kultur och möten. Här finns scener och möteslokaler och ett stort foajésystem med bar. Verksamheten innefattar både föreställningar, möten och specialevent.

Det är en stor bredd och variation av möten och specialevent med allt från det lilla mötet till den stora kongressen eller middagen.

Högsäsong är höst, vinter och vår med lågsäsong under sommaren. 2018 räknar man med cirka 300 möten och specialevent inklusive logecatering och barförsäljningstillfällen.

Vid alla arrangemang kan cateringtjänster behövas i form av frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, frukt och dryck, buffé, mingel och middag.

Upphandlingen är indelad i tre områden

Det går bra att lämna anbud på ett eller flera områden.

  • Område 1 omfattar fika,
  • område 2 catering till möten/event med mindre än 200 personer,
  • område 3 catering till möten/event med fler än 200 personer.

Välkommen att lämna anbud senast 21 september.

Länkar och relaterat material

Information om hur upphandling går till.

Länk till Halmstads Teaters upphandling av cateringtjänster.

 

Här är några bra tips om du vill lämna anbud:

Läs igenom förfrågningsunderlaget mycket noga. Ett anbud kan inte kompletteras i efterhand så det är viktigt att alla frågor som ställs i förfrågningsunderlaget besvaras av dig klart och tydligt och att du lämnar in era bästa villkor direkt.

De intyg och handlingar som efterfrågas i förfrågningsunderlaget måste också bifogas till anbudet - lämna alltid in all efterfrågad information om ert företag.

Se till att samtliga skall-krav uppfylls! Anbud som inte uppfyller skall-kraven får inte lov att utvärderas.

Håll koll på sista dag för att lämna in anbudet och att anbudet lämnas in innan tiden löpt ut. Lämnar du in anbudet för sent får anbudet inte lov att utvärderas.

Vi ser fram emot ditt anbud! Skicka in det senast den 21 september.

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.