Meny

21 jun 2018

Företagsnyhet

Funderar du på att starta eget? Eller har du nyligen gjort det?

Grattis! Vi erbjuder nämligen en toppengrej - Entreprenörskolan. En serie kostnadsfria seminarier som startar den 11 september.

Entreprenörskolan bjuder på sju innehållsrika kvällar för dig som funderar, står inför eller nyligen har startat ett företag. Vi vänder oss till dig som bor i Halmstads kommun och Hylte kommun.

Oavsett om du har en stor eller liten idé, nyligen har registrerat ditt företag, funderar på att registrera eller redan driver ett företag finns tips, ideer och inspiration att hämta i vår föreläsningsserie.

Välj att gå på alla eller plocka ut de ämnen som känns aktuella för dig. Entreprenörskolan är kostnadsfri och vi bjuder på smörgås och kaffe/te (meddela om ev allergier i anmälan).

På kursens Facebooksida kan du hålla dig uppdaterad, få ytterligare tips och inspiration eller för att börja nätverka med andra deltagare.

11/9 - Vi kickar igång med en minimässa och kortare intervjuer med personer du kommer möta i ditt företagande, så som bank, bokförare mm. Kom och ställ dina frågor eller lyssna in vad som händer på företagsmarknaden.

Kommande datum: 18/9 - Affärsidé och affärsplan 25/9 - Affärsmodell 2/10 - Budget 9/10 - Säljteknik 16/10 - Digital marknadsföring 23/10 - Pitcha din idé

Vid frågor kontakta Daniel Sanjay, telefon 0729-733758, daniel.sanjay@halmstad.se eller Johanna Sundberg, telelfon 0722-51 15 50, johanna@nyforetagarcentrum.se

 

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.