Meny

23 maj 2018

Företagsnyhet

Vi fick besök av PostNord

Under våren 2018 åker PostNord på turné genom Sverige för att prata med och lyssna på allmänhet, företag och intressenter. Nu var det dags för Halmstad.

Den 21-22 maj kom turen till Halmstad. De parkerade det mobila kontoret vid Halmstad slott och tog emot synpunkter, ros och ris från boende.

Ett möte som PostNord uppskattade var det med Halmstads Näringslivs vd Håkan Strömqvist. De fick tillfälle att berätta om verksamheten både lokalt och i stort och lyssna till synpunkter från näringslivet. PostNord är angelägna om att ha en tät dialog med företrädare för näringsliv och kommuner där de är verksamma.

Det finns många gemensamma frågor, där både parterna och allmänheten tjänar på att man lyssnar och stämmer av med varandra. Det kan till exempel vara när ett nytt bostadsområde etableras eller frågan om fastighetsboxar.

Grön rutt är ett annat exempel på en gemensam fråga, där kommunen, näringsidkare, medborgare och PostNord tillsammans kan arbeta för en bättre trafikmiljö i bostadsområden. Vi tackar PostNord för ett konstruktivt möte och hoppas på en fortsatt dialog.

På bilden syns från vänster till höger: Snezana Colakovic, produktionsområdeschef produktionsområde Halmstad, Annemarie Gardshol, vd PostNord Sverige, Håkan Strömqvist vd Halmstads Näringslivs AB, Anita Nilsson, Regionchef PostNord Sverige Region Syd och Calle Keller som är försäljningsdirektör i PostNord Sverige.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.