Meny

21 maj 2018

Företagsnyhet

Vital 170-åring firar genom att anordna Handelns Dag lördag den 26 maj

Vi sällar oss till gratulanterna när Halmstads Handelsförening firar sina 170 år genom att bjuda in allmänheten till Handelns dag i Halmstads city.

Halmstads Handelsförening är Halmstads äldsta förening och bildades år 1847. Ur stadgarna kan man läsa ”Handelsföreningen skall verka för att åstadkomma sammanhållning och samverkan bland stadens handels- och näringsidkare, tillvarata deras intressen och bereda medlemmarna tillfälle till överläggningar, föredrag och samspråk."

Dessutom skall föreningen "med tillgängliga medel understödja behövande handels- och näringsidkare i Halmstad och efterlevande till dessa samt dela ur stipendier till studerande från Halmstad.

Halmstads Handelsförening arbetar för att skapa ett bra klimat för både handel och näringsliv. De vill påverka i samhällsfrågor gällande Halmstads utveckling. Medlemmarna består av företagare, anställda inom offentliga sektorn, privatpersoner och organisationer.

Spännande bokstavsjakt bjuder på historiska nedslag

Handelns Dag är ett evenemang som arrangeras av Halmstads Handelsförening mitt i city lördagen den 26 maj. Här kommer det finnas massor av happenings under dagen. Välkomna! Gör en historisk vandring med oss under Handelns Dag den 26 maj.

Här kommer du kunna besöka stationerna 1850-talet, 1920-talet, 1970-talet, 1990-talet och få en blick in framtiden! Stationerna binds ihop av en rolig bokstavsjakt som går från Stora torg upp till Norre katts park via Storgatan och tillbaka igen via Köpmansgatan. Genom att delta i bokstavsjakten bjuds du på fika och har dessutom chansen att vinna fina priser! Promenaden är fylld av olika aktiviteter, teater och musik så missa in detta.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.