Meny

15 maj 2018

Företagsnyhet

Oerfaren entreprenör sökes för att bygga internationellt tillväxtföretag

Idén är en avknoppning från framgångssagan ISOVOX som Philip Olsson under sin tid på utvecklingsingenjörsprogrammet startade via H5 Student.

OM ISOVOX MED TECH VOICE BOOTHS ISOVOX

Med Tech Voice Booth är en revolutionerande inspelningsstudio framtagen för Logopeder inom sjukvården för att kunna analysera tal på ett vetenskapligt sätt. Det nya varumärket är en avknoppning från ISOVOX, en portabel hemmastudio för musiker som använts av världsartister som SEAL. ISOVOX har sålts i stora volymer i ca 30 länder de senaste två åren.

Idén ISOVOX Med är antagen i H5 Business process och innebär att man får tillgång till professionell affärsutveckling, nätverk, fortbildning och kontorsplats i 18 månader, självklart även stöttning från Philip Olsson. Produkten är testad med mkt gott resultat inom svensk sjukvård och redan nu finns förfrågningar på produkten från ett antal länder i EU, USA och Canada. Produkten är färdigställd och det handlar nu om att bearbeta marknad för en internationalisering av varumärket.

ISOVOX MED TECH VOICE BOOTH SÖKER

Nu söker vi efter en utåtriktad, driven person som är entreprenöriellt lagd och som vill vara med att bygga ett internationellt bolag med bästa förutsättningar. Branscherfarenhet är inte nödvändigt. Peronliga egenskaper såsom positiv och öppen för utmaningar premieras. Det finns möjlighet till delägarskap.

ERBJUDANDET

I övrigt är det viktigaste att du har bra driv, är produktiv och glad, och har ambitionen att bygga ett startup från grunden! Eftersom du kommer ingå i core-teamet erbjuder vi delägarskap i företaget. Låter det som en chans du inte får missa? Skicka då in ditt CV.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vid ytterligare frågor

Kontakta Anders Rosengren Affärsutvecklare HighFive anders.rosengren@h5halmstad.se anders.rosengren@sphalmstad.se +46 (0)708-186102

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.