Meny

19 mar 2018

Företagsnyhet

Välkommen Daniel!

Vi välkomnar Daniel Sanjay Ohlsson som kommer att arbeta 80 procent hos oss på Halmstads Näringslivs AB fram till maj nästa år. Så här presenterar han sig själv:

Jag heter Daniel Sanjay Ohlsson och kommer att arbeta som projektassistent för Galan 2018 och som näringslivsutvecklare med ansvar för Starta eget.

Som näringslivsutvecklare kommer jag att jobba med Entreprenörsskolan samt hjälpa till med att tillgodostade behovet av nyföretagarrådgivning. Och vara en naturlig länk mellan Nyföretagarcentrum, HighFive och Ung företagsamhet. Målet är att skapa de bästa förutsättningarna för fler hållbara konkurrenskraftiga företag i Halmstad kommun!

Mitt första jobb fick jag som liten 12 åring hos en lantbrukare i Mörarp utanför Helsingborg. Mina föräldrar lovade mig att betala hälften av motorcrosscykeln om jag jobbade ihop andra hälften. Det blev början på ett yrkesliv där ett jävlar anamma var, och är, fortfarande viktigt för mig.

Mitt stora kulturintresse har tagit mig från musikaljobb på Stora Teatern i Göteborg till Kulturförvaltningen i Halmstad. Detta ledde i sin tur till att jag startade eget företag inom event och kultur. Genom uppdragen som konferencier och upphandlad arrangör av festivaler m.m. har jag fått glädjen att få arbeta med företagare, föreningar och kommuner!

Senast hade jag rollen som Account Manager med ansvar för företagskontakter på utbildningsföretaget AlphaCE. Här var min roll att knyta samman arbetslösa deltagare med företag i hela Halland. Ett väldigt inspirerande jobb som gav mig ett brett och värdefullt nätverk. Den erfarenheten tillsammans med erfarenheten av att driva ett eget företag gör att jag med stor glädje och entusiasm går in i rollerna här på Halmstads Näringslivs AB!

Mina styrkor är att jag brinner för mötet mellan människor, har ett brett nätverk i hela Halland och min ”fantastiska” humor, om jag själv får säga det.

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.