Meny

Företagsreportage

Martina Klingvall från Halmstad grundade mobiloperatören Telness för småföretagare

Det finns gott om innovativa entreprenör från Halmstad utspridda i Sverige och världen. Och vi är stolta och glada över deras initiativkraft. En som är i ropet nu är Halmstadfödda Martina. Vi träffade henne när hon var på en snabb hemmavisit. Hennes företag Telness är baserat i Stockholm men Halmstad betyder fortfarande väldigt mycket för henne.   

Vad var det som gjorde att du vågade ta steget att starta ditt företag?
Jag har en bakgrund inom telekom där jag mötte många missnöjda kunder och såg avsaknaden av ett bra alternativ för småföretagen. Jag kände att det var dags att någon ändrade på detta! Telness är en mobiloperatör som erbjuder mobiltelefoni med funktioner speciellt anpassade för företagare – enkelt, digitalt och prisvärt.

Vad är ditt bästa tips till någon som vill starta eget?
Prata med många människor om din idé och dina ambitioner. Det finns alltid saker att lära och erfarenheter att ta del av. Och sikta högt på vilka du vill träffa, vem du vill lära dig av och vad du vill att ditt företag ska uppnå! Stor chans att du blir positivt förvånad över hur många hjälpsamma personer som du kommer träffa.

Vilka utmaningar står ditt företag inför just nu?
Våra kunder tycker att vi har byggt en superbra tjänst och är nöjda, men fler behöver veta om att vi finns och vad fördelarna är med Telness. Det är lätt att säga att man är bra och annorlunda. Vi behöver nå ut för att bygga förtroende och visa företagare hur vi kan underlätta och förbättra för dem!

Var ser du ditt företag om 5 år?
Andra får gärna bli störst, vi nöjer oss med att bli bäst. Vi drivs av att förenkla komplexitet och göra en tjänst som våra kunder älskar. Telness ska vara den självklara mobiloperatören för företagare och entreprenörer.

Vad betyder Halmstad för dig? 
Halmstad är min hemort och där har jag haft en fantastisk uppväxt. För mig betyder Halmstad framförallt närhet till många olika saker – både till havet, naturen, golfbanan och min familj. 

Namn: Martina Klingvall
Företag: Telness
Adress: Stockholm
Webb: www.telness.se
Verksamhet: Telekom

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.