Meny

14 feb 2018

Företagsnyhet

Halmstads kommun genomför undersökning om framtida kompetensförsörjningsbehov

Vilka kompetensbehov har ditt företag? Tillsammans med analysföretaget Kairos Future gör Halmstads kommun en undersökning om framtidens arbetsliv och näringsliv. Vi behöver veta vad just du tycker!

Halmstads Kommun behöver din åsikt. Undersökningen sker genom en enkät från Kairos Future, och tar cirka 10-15 minuter att fylla i.

Enkäten är en del i det arbete kommunen gör för att förbereda Halmstads kommun för framtidens arbetsliv och dess kompetensbehov.

Målgrupperna för enkäten är primärt vd, HR-chef/ansvarig, verksamhetschef, avdelningschef och personalchef.

Materialet kommer att användas i ett analysseminarium där vi kommer att diskutera just Halmstads lokala förutsättningar kopplat till förändringar i omvärlden. Därefter kommer materialet att dokumenteras i en slutrapport från Kairos Future, slutrapporten kommer vi att kunna använda för vår framtida samhällsplanering.

Allt detta gör vi i syfte att förstå vad som krävs av oss för att vi tillsammans med näringslivet i kommunen ska kunna skapa en hållbar tillväxt och tillsammans utveckla kommunens näringsliv ytterligare. Vi hoppas att du vill hjälpa oss i detta genom att svara på denna enkät. Ditt svar är viktigt för oss.

Länk till enkäten.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.