Meny

16 jan 2018

Företagsnyhet

Behöver du personal? Montörer, svetsare, plåtslagare och lagerpersonal finnes...

Kalmar Mobile Equipment avvecklar sin produktion i Lidhult snart och det påverkar knappt hundra anställda. Behöver du nyanställa? Då har du en toppenchans att hitta din nya medarbetare!

Under första delen av 2018 kommer Kalmar Mobile Equipment avveckla sin produktion i Lidhult. Knappt hundra personer från produktionsledet kommer att bli friställda.

Exempel på kompetenser är montörer, svetsare, plåtslagare samt lagerpersonal. Eftersom vi har känslan att näringslivet ropar efter duglig personal är nu möjligheterna stora att finna just det på plats i Lidhult.

Torsdagen den 25 januari arrangerar Ljungby kommun och Arbetsförmedlingen tillsammans med omställningsföretagen Lernia, Arbetslivsresurs och Trygghetsrådet, en jobbmässa i Lidhults sporthall.

De företag som har ett reellt behov av att anställa personal inbjuds att medverka och får därigenom chansen att hitta sin nästa anställda på plats!

Så ta chansen att hitta din nästa person att anställa på plats i Lidhult torsdag den 25 januari 2018! Vi tänker oss att jobbmässan är öppen mellan 10.00 – 15.00. Plats: Lidhults sporthall.

Välkomna att delta!

Anmälan om deltagande sker till naringsliv@ljungby.se, senast fredag 19 januari.

Här är de kompetenser som finns: Truck, lager, logistik, plock, montörer, kvalitetssäkring av produkter/ testning, färdigställande av maskiner innan leverans, hantering av miljöfarligt gods/ returmaterial, maskinoperatör, svetsning, administration/IT, lagerchef, plåtslagare, El- och installationstekniker, containertruck, hjullastakompetens, underhåll/ servicetekniker, skogsbruk. 

Anmälan om deltagande på jobbmässan:

naringsliv@ljungby.se

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.