Meny

12 jan 2018

Pressmeddelande

Halmstadföretaget HMS öppnar kontor i Singapore

HMS Industrial Networks öppnar idag ett nytt försäljnings- och supportkontor i Singapore — ett led i att utöka verksamheten på den växande marknaden i Sydostasien.

HMS har länge varit verksamt genom distributörer i Sydostasien och det finns många Anybus-, IXXAT- och eWON-produkter installerade i industrier i Singapore, Malaysia, Indonesien, Thailand och Vietnam.

För att kunna erbjuda lokal försäljning och support öppnar HMS nu ett kontor i Singapore.

"Vi ser Sydostasien, med några av världens mest expansiva ekonomier, som en viktig tillväxtmarknad för HMS," säger Bartek S. Candell, chef för HMS Market Unit Asia.

"Det finns många produktionsanläggningar i Sydostasien som kan dra nytta av våra industriella kommunikationslösningar och vi ser också en stor potential inom byggnadsautomation och vattenrening, där Internet of Things är en stark drivkraft för att koppla upp industriella maskiner.”

Det nya kontoret ligger i Business Sweden's lokaler och kommer att hantera lokal försäljning och support av Anybus, IXXAT och eWON-produkter.

De inledande fokusmarknaderna är Singapore och Malaysia, men även Indonesien, Thailand, Filippinerna och Vietnam. Singapore Bartek S. Candell, General Manager, HMS Market Unit Asia, och Philip Tang, Area Sales Manager South East Asia öppnar HMS kontor i Singapore.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.