Meny

24 dec 2017

Företagsnyhet

Vi önskar God Jul & Gott Nytt år med ett rykande färskt nyhetsbrev

Det är ett nyhetsbrev om och för näringslivet här i Halmstads kommun. Vill du också prenumerera? Titta in under Nyhetsbrev och anmäl dig. Välkommen!

Jul, jul - strålande jul! I årets sista nyhetsbrev bjuder vi på ett axplock av vad som har hänt senaste tiden; nytt hotell, Guldmorgonen på Eleiko, expansion, ny kollega, dialogmöten och lite till.

Det är alla möjliggörare som bygger Halmstads framtid Vi kan blicka tillbaka på ett händelserikt år. Och kan konstatera att det som vanligt är alla entreprenörer och företagsamma människor ser till att det händer. Tillsammans bygger vi Möjligheternas Halmstad!

Så vad kan väl passa bättre än att inleda nyhetsbrevet med en bild på alla glada och stolta vinnare från Galan 2017. Temat var passande nog "Möjligheternas Halmstad".

Tack för alla goda samarbeten och möten under året! Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År! Vi ser redan fram emot 2018.

Karolina och hennes personal: Håkan, Calle, Anna-Maria, Julia och Åsa.

Ps! Den 14 februari firar Halmstads kommun 100 000 invånare. Så gör något snällt innan dess och hashtagga #hundratusenhjärtan.


Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.