Meny

13 dec 2017

Pressmeddelande

Hotel Tylösand utsett till norra Europas ledande konferenshotell

Hotel Tylösand har än en gång vunnit ett prestigefullt internationellt pris. Denna gång är det den internationella organisationen World Luxury Hotel Awards som på sin årliga prisutdelningsgala på Hotel Kulm i schweziska St Moritz har utsett Hotel Tylösand till vinnare i kategorin ”Luxury Hotel & Conference Centre” för norra Europa.

World Luxury Hotel Awards räknas som den mest prestigefyllda tävlingen inom hotellbranschen och utser de främsta aktörerna. Bakom röstningen står 300 000 kunder över hela världen.

- Vi har metodiskt byggt upp Hotel Tylösand till att bli en modern, attraktiv och inspirerande konferensanläggning som sätter kreativiteten och arbetslusten i första rummet, säger en leende Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand.

- Vi har tagit hem tre guldmedaljer som Sveriges ledande spa 2012, 2015 och 2016 – och bara i år har vi redan vunnit två fina utmärkelser som ledande affärshotell.

Att nu ta ytterligare en guldmedalj i kategorin luxösa affärshotell och konferensanläggningar för norra Europa är ett fantastiskt kvitto på att vår satsning har gett resultat.

Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta och all tänkbar teknisk utrustning med ljus och ljud, har Hotel Tylösand kapacitet för alla typer av möten.

- Och för de mest förtroliga samtalen brukar vi rekommendera den sju kilometer långa stranden längs med Kattegatt. Till och med den har vunnit första pris - i en undersökning om svenskarnas favoritstränder, skrattar Elisabeth Haglund.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.