Meny

08 dec 2017

Företagsnyhet

Vi välkomnar Julia, vår nya koordinator

Den 1 december fick vi en ny medarbetare hos oss på Halmstads Näringslivs AB. Vi har många projekt och aktiviteter kopplat till näringslivet så Julia är en välkommen förstärkning.

Så här presenterar hon sig själv:

Jag heter Julia Jönsson och är Halmstads Näringslivs AB nya koordinator. Titel och tjänst kan liknas vid att vara ”spindeln i nätet”.

Jag kommer att arbeta med både de administrativa delarna samt vara delaktig i olika projekt. Kanske ses vi på något kommande evenemang. I våras tog jag examen som Koordinator inom besöksnäring och näringsliv, Akademi Båstad YH.

Ett av mina första ”jobb” var att plocka upp maskrosor ur gräsmattan, för 50 öre stycket. Jag blev inte rik men det var i alla fall en start på mitt arbetsliv. Efter det har arbetsplatserna minst sagt varierat men den gemensamma nämnaren har varit, och är, service och människor. Senast kommer jag från utbildnings- och eventservice på Region Halland.

Jag tror att det är vid mötet mellan människor som det sker spännande saker som skapar nytänkande och framgång.

Jag ser otroligt mycket fram emot att få arbeta med människor och företag som på något sätt är engagerade, och som vill arbeta för ett ännu bättre näringsliv i Halmstads kommun.

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.