Meny

09 okt 2017

Företagsnyhet

Tidningen Företagaren listar Sveriges mest lovande företagsidéer

Och på listan hittar vi Christoffer Lindhe och Tekla Acs. Grattis!

För andra året i rad listar Tidningen Företagaren Sveriges mest lovande företagsidéer från entreprenörer under 30 år. Syftet är att synliggöra alla fantastiska unga företagare som finns i hela landet – från norr till söder – och visa på den bredd, innovation och mångfald som finns bland unga entreprenörer. Och under Hallands län hittar vi två Halmstadföretag som vi är mäkta stolta över.

Christoffer Lindhe, 28 C Lindhextend AB, Halmstad

Elitsimmare som, i en tågolycka, förlorade bägge benen och ena armen. Har utvecklat proteser som gör det lättare att vara aktiv och rörlig. Börjat exportera till Europa i år.

Tekla Acs, 27 Helen Van, 28 Aim Apparel AB, Halmstad

För tre år sedan lanserades första kollektionen träningskläder i starka färger/mönster som sålde slut på 4,5 timmar. I dag säljs märket Aim’n i över 65 länder och en konceptbutik finns i Halmstad.

Bilden på Tekla togs av Joakim Leihed i samband med Galan för Halmstads näringingsliv 2016 då hennes butik aim´n i Drottning Kristina-passagen var en av tre nominerade till Årets Butik. Och hon tycks vara uppskattad för till årets stora näringslivsgala i Halmstad så är hon nominerad i två priskategorier: Årets Marknadsförare och Årets Butik (igen). Inte dåligt!

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.