Meny

25 aug 2017

Företagsnyhet

Smaka på Halmstad - Halmstads City satsar på smakfest

Ett viktigt uppdrag för Halmstads City är att skapa upplevelser som lockar människor till stadskärnan. För vi vill väl alla ha ett levande city. Den 22 - 23 september bjuder de in till en riktig smakfest på Lilla Torg.

Förbered dig på en smakfest för alla sinnen. Låt dig inspireras av matkreatörer, köpmän, krögare, bagare och odlare under en tvådagars matfest i Halmstads City. Smaka på Halmstad äger rum på Lilla Torg 22-23 september 2017.

Tänk dig en saluhall där dofter och smaker från gårdar och producenter runt omkring Halmstad samlas. Ett rum där du möts av en varm känsla och nästan kan känna smaken av krämiga ostar, krispiga morötter och saftiga bär bara av att känna dofterna.

I varje tugga känner du kärleken till det hantverk som ligger bakom de fantastiska smakerna och du får dessutom chans att se och prata med personen som står bakom produkten. Lägg även till ett myllrande restaurangtorg där krögarföreningen erbjuder smakportioner som får smaklökarna att dansa. Denna smakfest vill du inte missa!

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.