Meny

10 aug 2017

Företagsnyhet

Vi hälsar Daniel välkommen till oss på Halmstads Näringslivs AB

Härliga augusti! Äntligen har vi fått två efterlängtade tillskott på personalsidan på bolaget. Calle har vi redan presenterat. Nu är det dags att möta Daniel Börjesson.

Hej! Jag heter Daniel Börjesson och jag kommer att jobba som projektassistent, med grafik samt hjälpa till med bolagets två webbplatser; halmstadsnaringsliv.se och halmstadsnaringslivsgala.se.

Sedan 2001 har jag arbetat på ett medieproduktionsbolag i Halmstad och producerat en rad filmer och grafiskt material genom åren. Det har varit, och är, ett väldigt utvecklande och roligt jobb. Men samtidigt så måste man ha ett stort intresse (även privat) då utvecklingen går i ett rasande tempo - det gäller att hänga med!

Efter 16 år på samma företag känns det allt lite spännande att börja på en ny arbetsplats. Jag ser verkligen fram emot att bidra till att lyfta fram entreprenörskapet och företagandet på olika sätt.

Jag är född och uppväxt i Halmstad och brinner för att utveckla min hembygd på alla sätt jag kan. Nu har jag fått möjligheten att göra just detta och då genom att först och främst vara med och hylla alla våra fantastiska entreprenörer/företagare på Galan.

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.