Meny

04 aug 2017

Företagsnyhet

Calle är vår nya näringslivsutvecklare

Den 1 augusti kunde vi välkomna en ny kollega hos oss på Halmstads Näringslivs AB. Här presenterar han sig själv.

Hej Jag heter Calle Lindblom och är ny som näringslivsutvecklare här på Halmstads Näringslivs AB (HNAB).

Jag är född i Vimmerby men är uppvuxen på gränsen mellan Kvibille och Holm mitt ibland en massa lantbruk. Mitt intresse av att få köra traktor mättades när jag som 13 åring började hjälpa till på de olika gårdarna i min närhet. Det gav inga stora pengar men det lärde mig att arbeta hårt och gav mig en bra grund inför mina kommande arbetsplatser.

Att få arbeta i den kommun jag själv är bosatt i ska bli otroligt stimulerande. Kontakten med människor har gett mig, och ger mig, så mycket tillbaka. Kan min erfarenhet och kunskap vara till hjälp för företagen att etablera och/eller växa blir arbetsdagarna både roliga och utvecklande för alla parter.

"Mina uppgifter i bolaget kommer att vara näringslivsfrågor vilket är en väldigt bred portfölj, men ack så viktig."


Jag kommer senast från Anticimex och arbetade där som säljare på storkunder, fastighetsbolag, kommuner, landsting och livsmedelsindustrier i Halland.

Under min tid på Anticimex fick jag hjälpa företag att söka de tillstånd som de behövde för att starta eller utveckla sin verksamhet. Det handlade även om att vara ett stöd vid myndighetskontakter, vilket jag har nytta av även här på HNAB.

"Att dagligen få träffa entreprenörer i stort sett alla branscher är ett privilegium. Vi har fantastiska företag med tillverkning, tjänster med mera i vår region och vi vill gärna ha fler."


Familjen är viktig för välbefinnandet och med fru, barn och barnbarn blir det behovet tillgodosett. På min övriga fritid sysslar jag gärna med en modern typ av jordbruk - golf - det kan väcka en massa olika känslor i kroppen och knoppen, spelet blir inte alltid vad man önskat. Ibland tror man att man vet hur det funkar och ibland vill man sälja utrustningen, men skam den som ger sig...

Calle Lindblom

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.