Meny

28 jul 2017

Pressmeddelande

4 nya butiker på G till Eurostop!

Vad har Hemmakväll, Iems, Flying Tiger Copenhagen och Yogiboost gemensamt? Jo, de är alla en del av de spännande butiker som öppnar upp i nya fräscha lokaler på Eurostop!

Tillökningen av nya butiker fortsätter i rask takt på nya Eurostop och vi har nu nöjet att presentera:

  1. Yogiboost - Erbjuder Sveriges största utbud av frozen yogurt, milkshakes och smothies.
  2. Iems - Här hittar du inredning, tyger och presenter från de flesta kända tillverkarna.
  3. Flying Tiger Copenhagen - 300 nya produkter finner sin väg till dessa butiker varje månad. Allt från partyartiklar, heminredning och barnleksaker till prylar, fantastiska gåvor och prisbelönt design.
  4. Hemmakväll – Visste du att vi svenskar köper mest lösgodis i världen? Hos Hemmakväll finner du ett fantastiskt brett och härligt sortiment.

Utbyggnaden av Eurostop sker i ett antal etapper och kommer totalt bli upp mot 90 butiker, caféer och restauranger när hela köpcentret står färdigt. Satsningen innebär en total förnyelse och kommer att resultera i ett helt nytt ut- och invändigt utseende. Målet är att ge en helt ny shoppingupplevelse där designkonceptet är inspirerat av naturen och platsens omgivningar. Mjuka ytor, vågformade mönster, vackra och lekfulla materialval för tankarna till havet, sanddynor, grönska och sol.

– Visionen för det nya köpcentret är en inspirerande miljö dit människor kommer för att shoppa, äta och umgås. En plats för alla dina dagar, säger Niklas Santesson, centrumchef på Eurostop.

Snabbfakta Eurostop Halmstad

Ägare: Eurocommercial, en av Europas mest erfarna ägare av köpcentrum. I Sverige äger Eurocommercial 9 st köpcentrum värda totalt 6,2 MDR SEK.
Placering: Vid E6:ans södra infart till Halmstad
Antal butiker: 36 butiker. Efter om- och tillbyggnad runt 90 butiker, restauranger och caféer.
Handelsyta: Efter om- och tillbyggnad runt 44 000 m2.


Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.