Meny

26 jul 2017

Pressmeddelande

NewYorker till Halmstad och Eurostop!

Efter att ha fått många önskemål på att just NewYorker ska komma till Eurostop, blir det extra roligt att presentera dem som ny hyresgäst.

New Yorker´s sortiment består huvudsakligen av trendigt ungt mode, denim, sportkläder och streetwear. Mode för en ung och trendmedveten målgrupp, som kompletteras av ett brett sortiment av tillbehör och underkläder.

”Det är riktigt kul att ännu en fantastisk butik väljer att öppna upp på Eurostop. Det visar styrkan i vårt nya koncept och att det finns en stark tro på Halmstad som stad och Eurostop som ett spännande och nytt köpcenter”. Säger Niklas Santesson, centrumchef.

Den 26 oktober öppnar NewYorker upp sina portar på Eurostop tillsammans med 37 st andra butiker, restauranger och cafeér. Utbyggnaden av Eurostop sker i ett antal etapper och kommer totalt bli upp mot 90 butiker, caféer och restauranger när hela köpcentret står färdigt. Satsningen innebär en total förnyelse och kommer att resultera i ett helt nytt ut- och invändigt utseende.

Målet är att ge en helt ny shoppingupplevelse där designkonceptet är inspirerat av naturen och platsens omgivningar. Mjuka ytor, vågformade mönster, vackra och lekfulla materialval för tankarna till havet, sanddynor, grönska och sol. En plats för alla dina dagar.

Snabbfakta Eurostop Halmstad

  • Ägare: Eurocommercial, en av Europas mest erfarna ägare av köpcentrum. I Sverige äger Eurocommercial 9 st köpcentrum värda totalt 6,2 MDR SEK.
  • Placering: Vid E6:ans södra infart till Halmstad
  • Antal butiker: 36 butiker. Efter om- och tillbyggnad runt 90 butiker, restauranger och caféer.
  • Handelsyta: Efter om- och tillbyggnad runt 44 000 m2.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.