Meny

03 jul 2017

Pressmeddelande

Ny restauratör i Halmstad Arena

Efter upphandling är det nu klart att Charlotta AB tar över café- och restaurangverksamheten på Halmstad Arena i augusti under namnet Eventrestaurangen.

Flexibilitet är nyckelordet för den nya restauratören, både vad gäller öppettider, meny och samverkan med föreningar och arrangörer.

Charlotta AB är ett dotterbolag till Eventrestaurangen i Varberg AB. De har tidigare drivit Charlottas Wärdshus på Lilla Böslid och återupptar genom det nya avtalet sin verksamhet i Halmstads kommun.

- Vi ser fram emot en god samverkan i Halmstad Arena och tycker att mat är en viktig del av ett lyckat arrangemang. Besökarna ska få god och vällagad mat. Det gäller oavsett om vi serverar en trerätters galamiddag, en enkel mingeltallrik eller korv och bröd, säger Michael Svensson på Eventrestaurangen.

Tanken är att restauratören på Halmstad Arena ska bidra till attraktiviteten och utvecklingen av arenan och göra maten till en del av upplevelsen för besökarna. Öppettiderna kommer att vara flexibla och anpassade efter verksamheternas behov. Eftersom alla evenemang på Halmstad Arena är olika så ställs höga krav på kreativitet och nytänkande för att skapa måltidsupplevelser och lyfta evenemanget.

- Menyerna ska kunna anpassas efter arrangörens önskemål och budget. Ett bra och väl fungerande samarbete med olika föreningar, arrangörer och andra tänkbara hyresgäster är en förutsättning för en lyckad restaurangverksamhet på Halmstad Arena och det är vi övertygade om att Eventrestaurangen kommer att uppfylla, säger enhetschef Carina Robertsson.

Eventrestaurangen öppnar den 4 augusti.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.