Meny

29 jun 2017

Företagsnyhet

Nytt fullspäckat nyhetsbrev om och för näringslivet ute nu!

Idag skickade vi ut vårt digitala nyhetsbrev fullspäckat med positiva näringslivsnyheter, bra tips för ditt företagande, spännande höstaktiviteter och självklart ett par tips inför The Tall Ships Races.

Med det här nyhetsbrevet vill vi önska er alla en riktigt glad sommar! Den blir vad vi gör den till. Vädret rår vi ju inte på. Men hur vi har det beror på hur vi tar det.

Årets största folkfest står för dörren, The Tall Ships Races! 30 juni - 3 juli har du chansen att vara med om oförglömliga upplevelser. Ta vara på det. Om det behövs, ta på dig regnrocken. Och glöm inte det viktigaste - att ta på dig ett leende. Det värmer alltid!

I det här nyhetsbrevet möter du i Företagarporträttet det glada paret Anders och Renata som driver QC Trädgårdsexperten. Du får tips om Open ships, seglatser och parkeringar. Vi efterlyser vinnare inom både miljö, tillgänglighet och bemötande. Timbanken kan utveckla ditt företag och Rivstart ge 250 000 kr. 31/8 kan du vara med på Snackathon. Och så har vi länkat till ett gäng positiva näringslivsnyheter om bland annat Halmstad Härdservice, DH Solution, Accesia, Jayway, Trotto, Halmstads city, DH Anticounterfeit, Eurostop med flera.

Trevlig läsning önskar vi på Halmstads Näringslivs AB!

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.