Meny

22 maj 2017

Pressmeddelande

Nytt pris till Hotel Tylösand: Sveriges bästa mötesanläggning

Hotel Tylösand fortsätter att vinna prestigefulla priser. Nu är det affärsresenärskunderna som har sagt sitt och utsett Hotel Tylösand till Sveriges bästa mötesanläggning 2017.

Priset delades ut på Business Travel Awards-galan, som arrangeras av kunskapsföretaget Resegeometri och Swedish Business Travel Association (SBTA). Hotel Tylösand vann i kategorin Customers Choice, där affärsresenärer och beslutsfattare om affärsresor röstar fram sina favoriter bland de reseleverantörer företagen har använt under året.

”En komplett anläggning med hög servicegrad och generösa ytor i en unik miljö”, är ett av många starkt positiva kundutlåtanden om Hotel Tylösand.

- Det här är otroligt glädjande. Alla former av priser är smickrande tecken på att vi lyckats bra med vårt arbete att utveckla Hotel Tylösand till en särklassig destination. Men det starkaste beviset för att vi är på rätt väg är när kunderna själva utser oss till bäst i Sverige, kommenterar Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.

Business Travel Awards-kategorin Customers Choice baseras på Resegeometris undersökning ”Business Travel Brands”, som sedan 2004 låter affärsresekunder bedöma de 100 största reseleverantörerna i Norden varje år. Totalt deltog närmare 6 000 kvalificerade beslutsfattare och affärsresenärer i Norden, varav 3 000 från Sverige.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.