Meny

03 apr 2017

Företagsnyhet

Nytt nätverk för småföretagare

Fem halländska entreprenörer och eldsjälar har gått samman och startat ett nytt företagsnätverk för enmans- och mikroföretagare. Målet är att bli ett nationellt nätverk.

Entreprenörer Tillsammans är ett nationellt företagsnätverk främst riktat till enmans- och mikroföretagare med socialt- och ekonomiskt hållbart, glädjefyllt och passionerat entreprenörskap.

Nätverket är lanserat i Halland och har förhoppningen att bli rikstäckande för att kunna finna större spridning vad gäller erfarenheter, nya samarbeten och kontaktytor.

Det är fem företagare, spridda över nästan hela Halland, som kände att det saknades något inom nätversksmarknaden och som bestämde sig för att göra något åt det. De skapade ett komplement till de olika intresse- och branschorganisationerna, nätverk för kvinnor och olika säljinriktade nätverk där de förhoppningsvis kan hitta många nya samarbeten för att vara en del i att göra Sveriges företagarklimat ännu bättre.

Enligt SCB (2016) var det totalt 1 200 106 företagare och av dem 1 154 735 stycken
enmans- och mikroföretagare, alltså ca 96% av landets företag.

Entreprenörer Tillsammans är ett nätverk för möjligheter till affärs- och
erfarenhetsutbyte, kompetensutveckling, och gemenskap med stora synergieffekter.

VårKick-off i Halmstad 3 maj

Kvällen den 3 maj kl 18.30 hålls en kick off för medlemmarna. Det blir fartfyllt, festligt FeelGood-firande och makalös mingelkickoff på THE PHOTOGALLERY i Halmstad.
"Tillsammans skapar vi en kväll av bubblande härlig energi som vi sen kan sprida vidare till andra i vår närhet." Läs mer och anmäl dig via hemsidan www.entreprenorertillsammans.se

På bilden syns Anna Åxman, Carina Holgersson,Nette Johansson (VD på Photogallery), CT Karlsson och Anna Evertsson. Åsa Bengtsson som också är en av eldsjälarna bakom nätverket saknas på bilden.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.