Meny

22 mar 2017

Företagsnyhet

Handlarna i Halmstads City kavlar upp ärmarna och möter marknaden

En stor del av cityhandlarna väljer att möta kundernas behov och kommer från och med den 3 april hålla öppet till kl 19.00 på vardagar.

Det är större delen av handlarna, närmare bestämt över 60 stycken, som väljer att ha längre öppettider på vardagarna.

- Vår förhoppning med en extra shoppingtimma är att fler människor ska känna att de blir lönt att åka in till City efter jobbet för att uträtta de ärenden som man kanske inte hunnit med innan. Dessutom erbjuds ju gratis parkering på många av de kommunala parkeringarna, vilket i sig är positivt säger Sanna Westerberg som är verksamhetschef för Halmstads City.

Det här är ett nytt grepp som har två ingångar. Nummer ett är att vara lyhörda för kundernas behov och försöka uppfylla dessa i så hög grad som möjligt. Nummer två är att det är ett aktivt sätt att möta konkurrensen från externa handelsområden.

Detta är Halmstads City

Halmstads City ska genom samordnad marknadsföring förstärka & utveckla Halmstads City som kommersiellt och kulturellt centrum samt ha kontakt med Halmstads kommun, delta i plan- och planeringsfrågor samt samarbeta med fastighetsägarna.

För att på bästa sätt arbeta efter vår affärsidé bildades Halmstads City Utveckling AB 1992. Detta bolag ägs till 88 % av Halmstads City företagarförening och resterande 12 % av kommunen genom Halmstads Näringslivs AB. Halmstads City bygger sin verksamhet på ett nära samarbete mellan köpmän, fastighetsföretagare, kommunen samt övrigt näringsliv med den gemensamma strävan att främja och utveckla stadskärnans unika kvaliteter.

Vi arbetar bland annat med marknadsföring, utbildning, säkerhetsfrågor och evenemang för en fortgående förädling och utveckling av stadskärnan.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.