Meny

08 feb 2017

Pressmeddelande

Hotell Tylebäck - Sweden Hotels prisas!

Torsdag 2/2 belönades anläggningen med priset Årets Konferensanläggning av Sweden Hotels. Under kvällen bjöd man på musik och mingel och passade samtidigt på att inviga det nya köket.

Tylebäck Hotell & Konferens hette tidigare Tylebäck Kursgård och stället präglades under många år av det nära samarbetet med Försvarsmakten. Anläggningen ägs av Försvarsutbildarna Halland. Kring millennieskiftet stod man inför valet att vinna eller försvinna. Man valde det förstnämnda och ett gediget arbete för att ta den gamla kursgården in i framtiden påbörjades.

- Med vår vackra miljö lockar vi nu längre inte bara Försvarsmakten utan även kommuner, landsting, företag och sommartid givetvis mängder av turister, säger Mats Petersson. Anläggningen på 15 konferenslokaler, 70 hotellrum, 20 vandrarhemsrum, 10 mindre stugor och 5 stugor för självhushåll ligger fördelade på de 8 hektar vi förfogar över, fortsätter han.

Nu kvarstår endast en renovering av matsalen, sedan är förvandlingen från militäranläggning till modern hotell- och konferensanläggning med en personlig och speciell touch klar.

- Det är ett fantastiskt ställe säger Mats Rofors, VD på Sweden Hotels, som var på plats för att överlämna priset för Årets Konferensanläggning. Med sitt läge lite utanför stan, men ändå nära och lättillgängligt är det en förträfflig mötesplats där naturen och arkitekturen hjälper till att göra mötena minnesvärda. 


Sweden Hotels grundades 1977 och är en rikstäckande hotellkedja med 3- och 4-stjärniga hotell. Målsättningen är att vara Sveriges bästa hotellkedja för privatägda och personliga hotell. Kedjan som består av ett 60-tal privata hotell ägs och förvaltas av Sweden Hotels AB.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.