Meny

06 feb 2017

Tidningsklipp

Nya Halmstad City Airport växer fram

I förra veckan kunde vi läsa i Hallandsposten att arbetet med den spännande om- och tillbyggnationen av Halmstad City Airport pågår för fullt. Redan den 11 februari kommer stora delar av den nya flygplatsen öppnas upp.

I reportaget berättar flygplatschefen Magnus Edman stolt om flygplatsens nya uteende. Terminalen blir nästan dubbelt så stor som tidigare med större yta för så väl avgångshall och ankomsthall.

Hela arbetet med den nya terminalen förväntas stå klar sommaren 2017.

Läs hela reportaget på hallandsposten.se.

Om Halmstad City Airport

Halmstads flygplats är en typisk cityflygplats, endast 3,5 kilometer från centrum, med alla fördelar det innebär. Varje år sker sammanlagt ca 12 000 starter eller landningar.

Bra flygmöjligheter är idag en viktig förutsättning för aktiva och framgångsrika relationer inom näringsliv, politik, idrott och kultur. Därför har Halmstads flygplats en viktig roll i utvecklingen av vår region.

Ett stort antal avgångar varje vecka till och från Stockholm gör resandet enkelt och lätt, både för affärsresenärer och privatpersoner. Halmstads Flygplats gör det möjligt att delta i affärsmöten, förhandlingar och sammanträden långt bort. Åk tidigt på morgonen, delta i ditt möte och hinn hem till middagen med familjen på kvällen. Eller gör en uppskattad blixtvisit hos nära och kära.

Dessutom är de korta avstånden mellan parkering, terminal och flygplan tidsbesparande och gör resandet bekvämt.

Bilden har vi lånat genom en skärmdump på Hallandsposten.se.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.