Meny

26 jan 2017

Pressmeddelande

Koppla av i företagandet och gör något roligt - Gå på Funkismello!

Vill du uppleva en oförglömlig kväll med musik, sång, dans och teater? Då är Funkismello ett hett tips. Den 1 februari 2017 är det dags för delfinal på Halmstad Arena.

 

Funkismello är en sångtävling för personer med olika sorter av intellektuella eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (LSS).

Halmstads kommun är medlemmar i föreningen Funkisglädje som arrangerar Funkismello varje år. Funkismello startade som Väsby Melodifestival och har vuxit varje år och är nu en nationell tävling med en stor final i Stockholm. Varje kommun som deltar har själva en deltävling för att utse den representant som ska åka till finalen.

Syftet med festivalen är att lyfta målgruppen personer med funktionsnedsättning och deras rätt att delta i kulturlivet som vem som helst, liksom att skapa ett rikstäckande nätverk mellan olika kommuner som vill arbeta fördomsfritt med målgruppen.

Den stora finalen för Funkismello är den 24 april 2017 på Cirkus i Stockhom.

Biljetter

Köps på Halmstad Turistbyrå. De kostar 150 kronor styck. Du kan också köpa dina biljetter hos ticetmaster.se. Telefonnummer till Halmstad Turistbyrå: 035 -12 02 00.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.