Meny

16 jan 2017

Företagsnyhet

Hafa + Noro: Två blir ett

Halmstadsbaserade badrumstillverkarna Hafa och Noro går nu samman. Sammanslagningen mellan företagen skapar ett av Nordens största badrumsföretag.

Tillverkarna har haft lokaler bredvid varandra på Öster i tio år. Under våren ska Noro flytta från Västervallvägen in till Hafas lokaler på Svarvaregatan. I början kommer det ske ett arbete med att samordna de båda företagen.

Hafa har ett 50-tal anställda och Noro har ett 30-tal anställda i Halmstad. De båda företagen har dessutom verksamhet i Finland, Norge och Danmark.

Blir större

Hafa Bathroom Group bestod redan av två varumärken, Hafa och Westerberg, innan sammanslagningen. Efter sammanslagningen kommer organisationen att bestå av tre företag. Det är tre företag som arbetar i samma bransch, men som har olika nischer. Företagen kommer att finnas kvar även efter sammanslagningen. Men nu kommer de kunna komplettera varandra på ett annat sätt.

Båda företagen har en ambition att tillsammans kunna bygga en stark organisation. En organisation som kan kallas för regionens bästa arbetsgivare.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.