Meny

12 jan 2017

Företagsnyhet

Moving On Halmstad

Funderar du på hur er verksamhet kan göra samhällsnytta och samtidigt bygga ett värdefullt kontaktnät med andra företag? Är din verksamhet redo att nå ungdomar och få ett aktivt
CSR-arbete på köpet?

Då är Moving On ett passande projekt för just dig att ta del av! Här har du chansen att både engagera dig och ditt företag inom CSR samtidigt som du har möjlighet påverka din verksamhets kompetensförsörjningsbehov i positiv rikning.

Målgrupp

Moving On vänder sig till ungdomar upp till 24 år. En stor del av projektet är att underlätta steget ut på arbetsmarknaden, exempelvis genom praktik och studiebesök. Målet är att ungdomarna ska utöka sitt kontaktnät, kunna fylla på sitt CV och skapa den drivkraft som gör att de vill specialisera sig och/eller utbilda sig inom olika yrkesval.

Ditt företag behövs för ett aktivt och färgstarkt näringsliv

Har ni möjlighet till att erbjuda praktik och/eller studiebesök så tveka inte att kontakta Patrik Pook för ett möte med mer ingående information.Tillsammans kan vi nå ett mer åldersintegrerat Halmstad och gå i bräschen i Sverige för ett aktivt och färgstarkt näringsliv! Patrik når du på 073-305 84 51. Han skulle uppskatta ett telefonsamtal från dig!

Deltagande företag just nu

EliaExpress, Emmaus Björkå, Hemköp Halmstad, Lidl´s centrallager, NMC Sverige AB, Scandic Hallandia och Willys Flygstaden har valt att engagera sig i projektet ur ett CSR- och näringslivsperspektiv. Från Halmstads kommun deltar Kulturförvaltningen och dagligverksamheten.

Det här får du när du går med

  • Som deltagande verksamhet i projektet får du
  • en riktad handledarutbildning (värde ca 5000 kr)
  • ett nyttigt nätverk med andra verksamheter och
  • digital exponering i nyhetsflöden kopplade till projektet
  • ett aktuellt och värdefullt CSR-arbete att exponera för samhället och omgivningen.

Om projektet

Det är ett kostnadsfritt projekt som drivs av Halmstads kommun och delfinansieras av Europeiska socialfonden. Målet är att få ungdomar upp till 24 år att motiveras till studier och/eller arbete.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.