Meny

11 jan 2017

Pressmeddelande

GN Logistics värvar ny vd från Logent

Halmstad-baserade GN Logistics rekryterar Oscar Andersson till ny vd i bolaget. Oscar kommer närmast från Logent där han är VP Business Development med ansvar för all försäljning, marknad, logistik consulting samt affärsutveckling i Logent Group. Han är även delägare i bolaget.

I sin roll som Director Business Development har Oscar Andersson varit ansvarig för bolagets affärsutveckling med inriktning på marknadsfrågor.
– Oscar Andersson har en stark inriktning på marknadsutveckling, så vi är övertygade om att vi kommer få en expansiv framtid, framförallt 2017, säger Henrik Nilsson, vice vd i GN Transport till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Vi kommer med Oscar Anderssons närvaro att få mer fokus på vår affärsidé i GN Logistics och kommer förhoppningsvis öka bolagets marknadsandelar.

Oscar Andersson, född 1985 i Våxtorp i södra Halland, tillträder sin nya befattning i GN Logistics i mitten av maj i år.

GN Logistics är ett helägt dotterbolag till GN Transport i Halmstad AB. Omsättningen i GN Logistics uppgick 2015 till cirka 50 miljoner kronor.

GN Logistics utför tjänster inom tredjepartslogistik i en modern anläggning på mer än 25 000 kvadratmeter strategiskt placerad ett stenkast från motorvägen i Halmstad.

GN Logistics bedriver tredjepartslogistikrelaterade tjänster bland annat inom nischerna cykel, jakt, ammunition och drycker, med ett antal välkända varumärken inom dessa områden som kunder.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.