Meny

20 dec 2016

Företagsnyhet

Jullunch, företag och nätverk

I fredags bjöd Morgan Gripson in till en jullunch i WeSpaces lokaler. Lokalerna fylldes av företag från olika branscher. Julmusiken spelades i bakgrunden, granen stod grön och grann i lokalen och lunchen var ett riktigt julbord.

Jullunchen var placerad i WeSpaces gemensamma yta för företagarna, nämligen köket och fikarummet. Platsen är till för entreprenörerna för att de ska kunna ha en gemenskap sinsemellan och för andra sammankomster.

Nätverka

Det var ingen fri bordsplacering. Det fanns en tanke med att det var bordsplacering under lunchen. Tanken var att vi skulle träffa nytt folk och nätverka. Och visst var det en lyckad tanke. Lunchen gick i WeSpaces tema, att social gemenskap är viktigt. Det är viktigt att träffas för att nätverka och skapa nya kontakter. WeSpace är bra på det sättet då de erbjuder företagare att träffas. De kan träffas över en fika i fikarummet eller ha ett större möte i ett konferensrum. De kan diskutera och dela information med varandra.

Bland företagen som befann sig på lunchen hittar vi försäkringsföretaget Länsförsäkringar Halland, revisionsbyrån Baker Tilly, 365id som utvecklat en id-scanner, EasyServ som utvecklat en kommunikationsplattform för värmepumpar och solenergiföretaget Tenstar Solar AB. Dessutom fanns Årets Entreprenör Ludvig Granberg från Hemsida 24 och representanter från Halmstad kommun på plats. Företagen sträckte sig mellan branscherna. Och representerade både företag från WeSpaces lokaler som utanför WeSpace.

WeSpace

WeSpace grundades av Morgan Gripson 2016 i Halmstad. Och är idag Hallands största kontorshotell med plats för 50 kontor. Kontoren är mellan 8 kvm och 30 kvm. Målgruppen för WeSpace är entreprenörer och företagare som vill arbeta i en inspirerande miljö där de varje dag kan träffa andra entreprenörer. WeSpace riktar sig även till företagare som arbetar hemifrån, men som behöver låna konferensrum eller träffa kunder någon annanstans. Eller entreprenörer som bara vill komma för att nätverka med andra företagare. 

En riktigt god jul från gänget som var på plats. Och ett stort tack till Morgan som ordnade allting.

 

Caroline Andersson, praktikant Karlstads Universitet

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.