Meny

19 dec 2016

Företagsnyhet

Nytt nummer av Kompetenz Halmstad

Det går nu att läsa det tredje numret av den digitala tidningen Kompetenz Halmstad. Tidningen har ett fokus på näringslivet och är full med reportage om företag från Halmstad.

Det går bland annat att läsa om SIA Glass och Wapnö, pristagarna från årets Halmstads Näringslivsgala. Dessutom finns det reportage om inkubatorn HighFive. Dessutom finns det ett reportage om Jan Wolfhagen som arbetar som trollkarl, imitatör och föreläsare.

Kompetenz Halmstad

Radix Kompetens AB driver Kompetenz Halmstad som ett arbetsmarknadsprojekt tillsammans med arbetssökande. Detta görs för att de arbetssökande ska komma närmare arbetsmarknaden. De arbetssökande som är med i projektet bildar en redaktion för den digitala tidningen. Därefter bevakar de den lokala arbetsmarkanden. Förutom en digital tidning bedrivs en webbplats som ständigt bevakar det senaste inom arbete och näringsliv i Halmstad.

Sveriges supergasellföretag

Radix Kompetens AB har även blivit utsedd till årets supergasellföretag av Dagens Industri. Företaget bildades 2010 av Martin Sjöström och har idag har över 60 kontor runt om i Sverige. Detta gör det till Sveriges snabbast växande företag som är startat som ett enmanskonsultföretag. Idag har Martin anställt 280 personer till företaget och har fått över 3000 personer ut i arbetslivet.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.