Meny

14 dec 2016

Pressmeddelande

Mäklarföretaget MOHV flyttar in i Halmstad!

Nya i Halmstad men inte nya i branschen, MOHV är en uppstickare som växer snabbt. Sedan starten 2012 har MOHV etablerat kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Kungsbacka, Örebro, Stockholm, Umeå och nu även i Halmstad. Kontoret i Halmstad blir MOHVs tionde kontor i Sverige.

Patrik Frimodig är den etablerade Halmstadsmäklaren som tillsammans med kollegorna Marcus Hilbertsson och Emil Jensen kommer att styra MOHV-rodret mot gyllene tider.

"Vi är väldigt glada att vi kom igång med vårt Halmstad-kontor innan jul, en bra julklapp och fin upptrappning inför nästa års nyetableringar", säger MOHV Tillväxt- & Utvecklingschef Diana Selguson.


MOHV är ett modernt och nytänkande företag där den nya generationens mäklare jobbar för att tillgodose såväl köpares som säljares behov. MOHV grundades 2012 och har sedan dess snabbt vuxit med nya kontor. Idag finns MOHV i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Kungsbacka, Stockholm, Örebro och Umeå. Precis som vårt varumärke sticker ut i den annars traditionella paletten av mäklerier, så sticker vår mäklartjänst också ut som flexibel och individanpassad.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.