Meny

09 dec 2016

Pressmeddelande

Anmäl ditt projekt till GötaPriset

Nu är det dags att anmäla sitt projekt till GötaPriset. I takt med att välfärden förändras behövs nya idéer för att hänga med i utvecklingen. GötaPriset söker därför efter idéer som ger förbättringar och förnyelser på verksamheter.

GötaPriset är en tävling som är öppen för alla att delta i. Allt från Offentliga och privata till nya idéburna utförare. Projektet som tävlar kan både vara stort och litet i sin utformning, det finns inga gränser. Ett resultat som visar på en förnyelse och en förbättring i verksamheter i välfärden och samhället är det viktiga för de tävlande.

Mer än bara ett pris

Fjolårets deltagare hade en positiv syn på GötaPriset. De ansåg att priset var bra för att de blev uppmärksammade för sitt arbete. Det var även positivt för att de utvecklade sin egen verksamhet och för att de kunde dela med sig av sin erfarenhet till andra deltagare. Det handlade inte bara om att vinna ett pris. Det gav mer.

Anmälan

Sammanfatta ditt projekt på en A4-sida och anmäl dig på GötaPrisets webbsida i länken till höger. Din anmälan ska skickas in senast tisdagen den 13 december. Men gör det redan nu så att du inte missar denna möjlighet.

Under våren 2017 presenteras de som har blivit valda till att gå ett steg längre i tävlingen. Den slutgiltiga vinnaren får en prissumma på 300 000kr att lägga på sitt projekt.


Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.