Meny

01 dec 2016

Pressmeddelande

Nytt bolag & Ny VD

Joakim Gustafsson lämnar vd-rollen i DH Solutions och satsar vidare i nya bolaget DH Anticounterfeit. Helena Eriksson blir ny VD i DH Solutions och tar över innebär en trygghet och kontinuitet för kunder och medarbetare, berättar Joakim Gustafsson.

DH Anticounterfeit, vårt system som hjälper internationella varumärkesbolag att skydda sina immateriella rättigheter drivs nu i ett nystartat bolag DH Anticounterfeit AB. Bolaget där Joakim Gustafsson går in som VD och delägare har även tre nya ägare som investerar totalt 5 Mkr i riskkapital.

Riskkapitalet gör att bolaget kan växa kraftigt och snabbare och planen är från 4 till 10 medarbetare under det närmsta året. ”Rekryteringen är igång och vi söker bl a säljare, utvecklare, projektledare och produktchef. I satsningen finns även att starta säljkontor utomlands”, berättar Joakim Gustafsson.

Vi har redan idag flera internationella bolag som kunder och användare i över 60 länder. Förhandlingar pågår även med ytterligare 2-3 internationella bolag som kommer att ta beslut inom kort.

I samband med att Joakim Gustafsson blir VD i nya bolaget blir Helena Eriksson ny VD för DH Solutions. Helena Eriksson som tidigare var ansvarig för affärsområdet IT-tjänster och även är delägare ser också en utökning för DH Solutions på den lokala marknaden i Halland och Sverige. ”Det innebär att vi kommer behöva utöka med fler medarbetare framöver framförallt inom vårt affärsområde Systemutveckling”, säger Helena Eriksson.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.