Meny

23 nov 2016

Företagsnyhet

MTA – Årets manliga stjärnskott i södra Sverige

I måndags utnämndes södra Sveriges främsta entreprenör i Malmö. Det var den regionala finalen av galan EY Entrepreneur Of The Year. MTA Bygg AB var på plats och vann priset Årets manliga stjärnskott.

Det regnar priser över MTA Bygg AB nu, både lokalt och regionalt. För någon vecka sedan blev de Årets Kompetensföretag på Halmstads näringslivsgala. Och i oktober blev de utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Och nu var det dags igen. Denna gång som Årets manliga stjärnskott. Detta bland annat för deras snabbt växande företag i en tuff bransch. Delägarna Mats Johansson, Tommy Zryd och Andreas Granberg var på plats i Malmö i måndags och tog emot priset.

Juryns motivering

”Årets manliga stjärnskott har med stort mod gett sig på en tuff bransch och under kort tid gjort en expansiv karriär som heter duga. Genom arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer bygger företaget vidare och sår nya frön i Sverige.”

EY Entrepreneur Of The Year

Huvudpriset på EY Entrepreneur Of The Year är Årets entreprenör. I södra Sverige vann Candy People AB från Malmö priset Årets entreprenör. Andra priser som delades ut under måndagskvällen var Årets kvinnliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt.

Vinnarna i kategorierna från regionfinalerna möts i Sverigefinalen i Stockholm den 1 februari. Vinnaren i kategorin Årets entreprenör i Sverigefinalen går sedan vidare till världsfinalen i Monte Carlo i juni. I Monte Carlo möts entreprenörvinnare från ett 60-tal länder och tävlar om att bli världens bästa entreprenör.

Caroline Andersson, praktikant, Karlstads Universitet

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.