Meny

18 nov 2016

Pressmeddelande

TransportCentralen i Halmstad slås ihop med ÅkeriCentralen i Falkenberg

Tillsammans blir vi en av de större aktörerna på västkusten berättar Lars Quander, VD på TransportCentralen i Halmstad. Det gemensamma namnet blir TransportCentralen.

Vi är väldigt glada över fusionen mellan TransportCentralen och Åkericentralen, vi ser det som mycket välkommet. Detta kommer leda till en utökad verksamhet och kompetens, vilket vi är glada för. Med ett kontor i Halmstad och ett kontor i Falkenberg kommer vi bli en av de större aktörerna på västkusten och kommer i och med detta även kunna erbjuda en bättre service gentemot våra kunder.

Namnet på företaget kommer att vara TransportCentralen och både kontoret i Falkenberg och i Halmstad kommer att finnas kvar. Verksamheten är fortsatt inriktad mot logistik- och entreprenadverksamhet i hela Halland.

Totalt kommer vi bli 75 stycken delägare. Detta betyder att vi har möjlighet att ta större projekt och fler kunder, vilket i sin tur givetvis leder till mer trygghet och arbetstillfällen hos våra delägare. År 2017 kommer att bli ett spännande år för oss.

Fusionen mellan TransportCentralen i Halmstad och Åkericentralen i Falkenberg beräknas vara klar och genomförd i december. Totalt beräknas omsättningen under 2017 att uppgå till 400 000 Tkr.

TransportCentralen kommer efter sammanslagningen bestå av 75 delägare. Totalt sysselsätts cirka 250 personer i Halmstad och Falkenberg.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.