Meny

14 nov 2016

Företagsnyhet

Halmstad City Airports nya ankomsthall öppnar på tisdag

Arbetet med den spännande om- och tillbyggnationen av Halmstad City Airport pågår för fullt.
Sommaren 2017 ska allt vara klart. Nu ska alltså den nya ankomsthallen öppnas men det medför tillfällig utgång och flytt av terminalens entré.

Det kommer att bli en riktigt fin och funktionell flygplats när allt är klart. Men redan nu får du ta del av förbättringarna som har gjorts hittills i form av tillgång till den nya ankomsthallen.

Det blir en tillfällig utgång på västra kortsidan och ungefär i samma veva flyttas terminalens entré för avresande ca 20 meter öster ut. Det skyltas upp så att du ska hitta.

Detta påverkar även av- och påstigningszonerna vid terminalen. Observera att parkeringsförbud råder överallt framför byggnaden och byggstängslet.

Incheckning och yttre avgångshall komprimeras ytterligare för att terminalens mittsektion med rymligare entréhall, avgångshall och säkerhetskontroll ska kunna färdigställas. Den etappen beräknas klar i månadsskiftet januari-februari 2017.

Toaletter finns i avgångshallen (tältet) efter säkerhetskontrollen samt i den nyöppnade ankomsthallen.
Perioden fram till årsskiftet kommer alltså vara något bökigare för avresande passagerare men desto trevligare för ankommande

Du kan hålla dig uppdaterad om det arbete som pågår här på flygplatsens webbplats och på deras Facebook-sida.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.