Meny

10 nov 2016

Företagsnyhet

Sveriges bästa Circle K-mack finns på Sannarp

Vi säger grattis till Svenne Gudmundsson som driver macken. Det är en fin utmärkelse! Men vi vill även lyfta fram att han är en förebild inom samarbetet mellan skola och näringsliv genom att satsa på framtidens entreprenörer.

Svenne har 38 år bakom sig i branschen så historik finns det mycket av. Men han jobbar alltid framåt och det är roligt när en engagerad företagare får kvitto på att han gör ett bra jobb.

Han är dessutom oerhört engagerad i framtiden. När Företagarna, LRF och Svenskt Näringsliv i våras drog igång initiativet Gilla #företagsamhet sådde Svenne ett alldeles speciellt frö hos högstadieeleverna på Wallbergsskolan – nämligen att den som tog bäst hand om sin solros och fick den att växa högst vann ett sommarjobb som vice vd hos honom på CircleK vid Halmstad Arena (f.d Statoil). Ett mycket uppskattat initiativ hos eleverna.

Det här uppmärksammade vi i samband med att vi hade en Guldmorgon på Högskolan i Halmstad den 8 september.

På bilden som illustrerar nyheten syns han tillsammans med Emilia Jacobsson som var en av eleverna som vann. Hon tyckte att de två veckorna hade gett henne en bra inblick i att driva företag och tyckte det var kul att göra det. Emilia kan mycket väl se sig som företagare i framtiden.

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.