Meny

21 okt 2016

Företagsnyhet

Högskoleekonomer söker ekonomiska samarbetspartners till Megakonferens

Det här är en unik chans att visa upp ditt företag och organisationen för framtidens beslutsfattare. De här drivna studenterna söker nämligen samarbetspartners för att kunna göra detta till den bästa nationella konferensen i sitt slag någonsin.

Den 10-13 November arrangeras för första gången årets Megakonferens för ekonomstudenter i Halmstad.100-tals drivna ekonomstudenter från hela landet möts för föreläsningar, workshops och för att bygga relationer.

Vi fick besök Ekonomstudenterna Alfred Johansson och Emil Lönnqvist. De är två av totalt 12 studenter som jobbar hårt och gratis för att genomföra den här konferensen. Det är Högskolan i Halmstads ekonomförening Eurekha som är arrangör.

Alfred och Emil söker sponsorer som är intresserade av att komma i kontakt med Sveriges framtida medarbetare och chefer. Det kommer exempelvis att finnas ett montertorg där du kan få direktkontakt med ekonomerna. Men det finns även möjlighet till en enklare sponsring där varumärket kommer exponeras genom flera olika kanaler innan, under och även efter helgen. 

Grant Thornton och förbundet Civilekonomerna är nationella samarbetspartners.

Vill du veta mer om hur du kan sälja in ditt företag och bädda för bra rekryteringar ska du kontakta dem så snart som möjligt!

Alfred Johansson, projektledare, alfred@sero.nu, 073 0465368

Emil Lönnqvist, näringslivsansvarig, emil.lonnqvist@sero.nu, 070 7545914

Stefan Igerud, projektledare, stefan@sero.nu, 076 8648086

Länkar och relaterat material

Har du goda nyheter?

Går det bra för företaget? Har du tips om andra positiva näringslivsnyheter? 

Skicka pressinformation eller en e-post till webbredaktören.